Bewertungen von Il Pizzavendolo Groningen

Neue Beurteilungen

5.0
Anna
16 Juli 2024

De calzone speciale is een aanrader en pizza Bianca verassend!

L zuidema
12 Juli 2024

Was weer heerlijk

Leon
8 Juli 2024

Snelle levering, lekker en goed warm eten en echt Italiaans!

JB
6 Juli 2024
Richard
5 Juli 2024

Allerbeste pizza die wij in tijden gehad hebben en sowieso in Groningen! Niet vet, heel smaakvol en de bodem is altijd perfect. Zou er bijna zelf gaan werken om deze pizza's te leren maken.

Janneke
3 Juli 2024

De pizza was heerlijk, de korst was super hard, heel jammer.

Chris Kloos
25 Juni 2024

Een keer Lasagne a la Gorgonzola besteld, gevraagd om knoflook ad saus toe te voegen. Maakt het geheel wat pittiger. Uitstekende keuze: Een perfecte, bijna hemelse Lasagne, kan echt niet beter! Wat hou ik van die man :-))

Jet
22 Juni 2024

Altijd de lekkerste pizza’s en dit is het enige restaurant waar ik me nooit zorgen hoef te maken om mijn noten allergie.

Il Pizzaconsumatore
21 Juni 2024
SR
21 Juni 2024

Klein foutje met de pizza en de afhaaltijd, maar de pizza's zijn altijd heerlijk! Dus geen probleem. Tot de volgende keer!

Tjitske
20 Juni 2024

Grote, lekkere pizza's en een heerlijke lasagne. Alles kwam warm aan en een vriendelijke bezorger.

Annemarie
18 Juni 2024

Voor de eerste keer besteld en niet voor de laatste keer.

Frank
15 Juni 2024

🥰

Henk
14 Juni 2024

Was weer een heerlijke gevulde en warme pizza.

JdB
14 Juni 2024
Myrthe
14 Juni 2024

Absoluut de beste pizzas van de stad!!

SR
12 Juni 2024

De pizzas waren weer top!

Chris Kloos
10 Juni 2024

minder uien, was teveel, te overheersend, ook qua textuur

Wouter de Leeuw
10 Juni 2024

Super lekkere pizza! Bestel hier volgende keer weer 🤩

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Tony
9 Juni 2024

Fantastico!!!!

SR
8 Juni 2024

De pizza was weer top!

Maurice
7 Juni 2024

De pizza’s en het broodje met kruidenboter waren weer heerlijk.

S R
6 Juni 2024

De beste Ă©cht Italiaanse pizza's van Groningen!

Jennifee
3 Juni 2024
Sanne
3 Juni 2024

Heerlijk eten, houden rekening met aanpassingen en super snelle bezorging!

JB
1 Juni 2024
Jip
30 Mai 2024
J
26 Mai 2024

Heerlijke pizza gehad, gaan we zeker nog eens over doen

Xiao Wu Chiu
25 Mai 2024
Joël Veenstra
22 Mai 2024

Bellissimo

J. Tapilatu
21 Mai 2024
Aw
19 Mai 2024

fantastico

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Chiel
19 Mai 2024
Roan
18 Mai 2024

Het eten was heerlijk. Wij hadden 2 pizza's besteld deze waren lekker dun zoals altijd. Hierdoor waren de pizza's lekker luchtig en knapperig. De pasta was heerlijk en een lekkere ruime portie. De broodjes en kruidenboter waren de prijs het dubbel en dwars waard. Kortom een aanrader als je een echte authentieke Italiaanse avond wil hebben!

Dominique
18 Mai 2024
Maja
14 Mai 2024
G. De Jonge
10 Mai 2024

Heerlijke pizza's en broodjes

JdB
10 Mai 2024
Henk
10 Mai 2024
Ricardo Willemsen
9 Mai 2024
r
17 April 2024

altijd prima via jullie

Sophie
16 April 2024

Heel lekker en een hele vriendelijke en vrolijke bezorger!

Ricardo Willemsen
14 April 2024

Dus, ik had zin in een goede pizza, maar de bezorging was even niet mogelijk door de drukte. Geen punt, ik besloot het op te halen, gewoon een ritje van 10 minuten. Toen ik daar aankwam, bleek dat het iets langer zou duren, maar dat was voor mij helemaal oké. De eigenaresse was echt attent en zorgde ervoor dat mijn pizza toch snel klaar was. Uiteindelijk had ik mijn pizza precies op tijd en man, wat was die lekker! Echt de beste die ik in lange tijd heb gehad. Super bedankt en ik kom zeker snel weer langs!

🤌
5 April 2024
Mr x
5 April 2024

Lekker hoor

Frank
5 April 2024
Maja
4 April 2024
JB
30 März 2024
Bert-Jan Weening
29 März 2024

De pizza was werkelijk heerlijk, bezorging duurde ietwat lang met 1 uur maar dat is nog goed voor 4 sterren. Het was het wachten meer dan waard!

Jos Arends
29 März 2024

Heerlijk als altijd!

đź‘Ś
25 März 2024
Y
21 März 2024
Henk
18 März 2024
De Boer
16 März 2024
Ellen
13 März 2024

Fantastisch gegeten! Zoals altijd!

Corinna Glasner
10 März 2024

Jullie pizza is altijd heel erg lekker en gisteren ook super mooi op tijd bezorgd. Helaas was een van de pizza als niet meer warm toen ze aankwam en is super snel koud geworden toen ze op het board lag.

Rein Scholte
9 März 2024
Laurens
8 März 2024

Heerlijke pizza met spinazie en ei en prima cannelloni. (Al was de cannelloni de vorige keer net wat lekkerder). Zeer vriendelijke bezorger.

Tony
7 März 2024

De chef verdient een Michelin Ster.

JB
2 März 2024
Tony
1 März 2024

Fantastisch lekker, elke keer weer!

Bram
29 Februar 2024

Heerlijk eten en een snelle bezorging echt een aanrader

Jake
23 Februar 2024
DB
23 Februar 2024
Charles
19 Februar 2024
Jet
15 Februar 2024

Altijd erg lekker en goed eten

Gilbert
14 Februar 2024

Heerlijke pizza's, rijkelijk belegd en snelle bezorging: prima keuze

Hennie
11 Februar 2024
Jake
8 Februar 2024
Laurens
6 Februar 2024

Supersnelle bezorging, erg lekkere pizza, wel een beetje te lauw, lekkere dunne bodem en topping was top. Cannelloni was ook heerlijk. Zelden zo lekkere Italiaans bezorgd eten gehad. Plus nog heerlijk stokbroodje met kruidenboter gratis erbij gehad.

Rein
5 Februar 2024

Vandaag weer twee heerlijke pizza's gegeten! Complimenten Pizzavendolo!

JdB
3 Februar 2024
Eva Ketting
28 Januar 2024

Prima pizza’s weer. De cannelloni was ook weer super 👌!

DB
28 Januar 2024
Lennart
27 Januar 2024

Eerste keer besteld bij De Pizzaverkopert ;-). Wat in vele reviews al gezegd is, deze pizza komt het dichtst bij hoe de pizza's in Italië smaken. Sterker nog, ik heb ze daar in Italië wel eens minder gehad. Complimenti! Erg smakelijk. De beste die ik in Groningen en omstreken heb gehad en ik moet heel diep nadenken of ik elders in Nederland wel eens een beter heb gehad, maar ik kom er zo snel niet op. Dat er reviewers zijn die maar één ster geven, vind ik onbegrijpelijk. De commentaren dat de bodem dun is, licht knapperig en geen 5cm dikke laag van vet beleg heeft, zijn duidelijk gegeven door mensen die niet bekend zijn met de traditionele pizza zoals die in Italië worden gemaakt! Voor die mensen heb ik een tip: ga lekker maar een Amerikaanse fastfood keten om je fluffy calorieënbom te bestellen waar de nadruk op kwantiteit i.p.v. kwaliteit ligt.

Damian
25 Januar 2024
Lotje
22 Januar 2024

Bestel hier al jaren, sindsdien nooit meer ergens anders! Mooie dunne bodem. Altijd vriendelijke bezorgers. Naar mijn mening de lekkerste pizza’s van Groningen.

Jaap
19 Januar 2024
Fam B
16 Januar 2024

Dit was de lekkerste pizza die ik ooit heb besteld in Groningen. Dunne bodem, goed belegd, kinderpizza met een gezichtje en absoluut niet vet zoals bij andere pizzeria's. Zeer vriendelijke bezorging. Absolute aanrader!!!

Frank
15 Januar 2024
Cristian Usai
8 Januar 2024

Bezorger altijd heel aardig, en pizza’s altijd goed en lekker 👌🏼👌🏼

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Skatepark Colosseum
7 Januar 2024

Heerlijk eten en vriendelijke mensen

Janneke
4 Januar 2024

Heerlijke pizza's en bijna op de minuut af op tijd bezorgd!!!

Martijn
4 Januar 2024

Het klinkt gek maar voor de lekkerste pizza’s hoef je niet helemaal naar Italië, maar slechts naar Groningen!! Hier eet je echt de lekkerste pizza’s van Nederland. Het is gewoon precies zoals een pizza bedoeld is, dunne knapperige bodem en heerlijk belegd met verse producten. Eén keer halen en je bent verkocht!! Alvast eet smakelijk!

Marijke
30 Dezember 2023

Altijd heerlijke pizza en pasta, echt een aanrader!

JdB
29 Dezember 2023
Mel
23 Dezember 2023
Tony
22 Dezember 2023

Heerlijke pizza's en andere gerechten.

A B.
22 Dezember 2023

Het was weer smmmmmullen

Anita
20 Dezember 2023

We hadden pizza's besteld voor 18 uur en de bezorger stond om 18.02 voor de deur. Perfect. Pizza's waren lekker warm, mooie dunne bodem en netjes belegd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Joke
20 Dezember 2023
Rob
13 Dezember 2023

Alles is hier al gezegd!! Gewoon weer vijf sterren voor een heerlijke pizza die dampend op tafel kwam!

Jeremy
9 Dezember 2023

Prima pizza met snelle bezorging!

Jolanda
8 Dezember 2023

Alles in orde. Weer heerlijke pizza’s. Grazie!

Jan Tapilatu
7 Dezember 2023

Compliment voor de pasta. De dames vonden het heel lekker..aanbevolen. Pizza mis ik de dikke korst..maar de pizza smaakt heel goed...

Zwanny
3 Dezember 2023

Alles was perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

G de Jonge
3 Dezember 2023

Heerlijke pizza's met een lekkere dunne bodem. Echt een aanrader om hier te bestellen of af te halen.

Anoniem
1 Dezember 2023

Wederom: heerlijk!!!

Rein
29 November 2023
Marjolein
24 November 2023