Beoordelingen van Il Pizzavendolo Groningen

Recente recensies

5.0
Joël Veenstra
22 mei 2024

Bellissimo

J. Tapilatu
21 mei 2024
Aw
19 mei 2024

fantastico

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chiel
19 mei 2024
Roan
18 mei 2024

Het eten was heerlijk. Wij hadden 2 pizza's besteld deze waren lekker dun zoals altijd. Hierdoor waren de pizza's lekker luchtig en knapperig. De pasta was heerlijk en een lekkere ruime portie. De broodjes en kruidenboter waren de prijs het dubbel en dwars waard. Kortom een aanrader als je een echte authentieke Italiaanse avond wil hebben!

Dominique
18 mei 2024
Maja
14 mei 2024
G. De Jonge
10 mei 2024

Heerlijke pizza's en broodjes

JdB
10 mei 2024
Henk
10 mei 2024
Ricardo Willemsen
9 mei 2024
r
17 april 2024

altijd prima via jullie

Sophie
16 april 2024

Heel lekker en een hele vriendelijke en vrolijke bezorger!

Ricardo Willemsen
14 april 2024

Dus, ik had zin in een goede pizza, maar de bezorging was even niet mogelijk door de drukte. Geen punt, ik besloot het op te halen, gewoon een ritje van 10 minuten. Toen ik daar aankwam, bleek dat het iets langer zou duren, maar dat was voor mij helemaal oké. De eigenaresse was echt attent en zorgde ervoor dat mijn pizza toch snel klaar was. Uiteindelijk had ik mijn pizza precies op tijd en man, wat was die lekker! Echt de beste die ik in lange tijd heb gehad. Super bedankt en ik kom zeker snel weer langs!

🤌
5 april 2024
Mr x
5 april 2024

Lekker hoor

Frank
5 april 2024
Maja
4 april 2024
JB
30 maart 2024
Bert-Jan Weening
29 maart 2024

De pizza was werkelijk heerlijk, bezorging duurde ietwat lang met 1 uur maar dat is nog goed voor 4 sterren. Het was het wachten meer dan waard!

Jos Arends
29 maart 2024

Heerlijk als altijd!

👌
25 maart 2024
Y
21 maart 2024
Henk
18 maart 2024
De Boer
16 maart 2024
Ellen
13 maart 2024

Fantastisch gegeten! Zoals altijd!

Corinna Glasner
10 maart 2024

Jullie pizza is altijd heel erg lekker en gisteren ook super mooi op tijd bezorgd. Helaas was een van de pizza als niet meer warm toen ze aankwam en is super snel koud geworden toen ze op het board lag.

Rein Scholte
9 maart 2024
Laurens
8 maart 2024

Heerlijke pizza met spinazie en ei en prima cannelloni. (Al was de cannelloni de vorige keer net wat lekkerder). Zeer vriendelijke bezorger.

Tony
7 maart 2024

De chef verdient een Michelin Ster.

JB
2 maart 2024
Tony
1 maart 2024

Fantastisch lekker, elke keer weer!

Bram
29 februari 2024

Heerlijk eten en een snelle bezorging echt een aanrader

Jake
23 februari 2024
DB
23 februari 2024
Charles
19 februari 2024
Jet
15 februari 2024

Altijd erg lekker en goed eten

Gilbert
14 februari 2024

Heerlijke pizza's, rijkelijk belegd en snelle bezorging: prima keuze

Hennie
11 februari 2024
Jake
8 februari 2024
Laurens
6 februari 2024

Supersnelle bezorging, erg lekkere pizza, wel een beetje te lauw, lekkere dunne bodem en topping was top. Cannelloni was ook heerlijk. Zelden zo lekkere Italiaans bezorgd eten gehad. Plus nog heerlijk stokbroodje met kruidenboter gratis erbij gehad.

Rein
5 februari 2024

Vandaag weer twee heerlijke pizza's gegeten! Complimenten Pizzavendolo!

JdB
3 februari 2024
Eva Ketting
28 januari 2024

Prima pizza’s weer. De cannelloni was ook weer super 👌!

DB
28 januari 2024
Lennart
27 januari 2024

Eerste keer besteld bij De Pizzaverkopert ;-). Wat in vele reviews al gezegd is, deze pizza komt het dichtst bij hoe de pizza's in Italië smaken. Sterker nog, ik heb ze daar in Italië wel eens minder gehad. Complimenti! Erg smakelijk. De beste die ik in Groningen en omstreken heb gehad en ik moet heel diep nadenken of ik elders in Nederland wel eens een beter heb gehad, maar ik kom er zo snel niet op. Dat er reviewers zijn die maar één ster geven, vind ik onbegrijpelijk. De commentaren dat de bodem dun is, licht knapperig en geen 5cm dikke laag van vet beleg heeft, zijn duidelijk gegeven door mensen die niet bekend zijn met de traditionele pizza zoals die in Italië worden gemaakt! Voor die mensen heb ik een tip: ga lekker maar een Amerikaanse fastfood keten om je fluffy calorieënbom te bestellen waar de nadruk op kwantiteit i.p.v. kwaliteit ligt.

Damian
25 januari 2024
Lotje
22 januari 2024

Bestel hier al jaren, sindsdien nooit meer ergens anders! Mooie dunne bodem. Altijd vriendelijke bezorgers. Naar mijn mening de lekkerste pizza’s van Groningen.

Jaap
19 januari 2024
Fam B
16 januari 2024

Dit was de lekkerste pizza die ik ooit heb besteld in Groningen. Dunne bodem, goed belegd, kinderpizza met een gezichtje en absoluut niet vet zoals bij andere pizzeria's. Zeer vriendelijke bezorging. Absolute aanrader!!!

Frank
15 januari 2024
Cristian Usai
8 januari 2024

Bezorger altijd heel aardig, en pizza’s altijd goed en lekker 👌🏼👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Skatepark Colosseum
7 januari 2024

Heerlijk eten en vriendelijke mensen

Janneke
4 januari 2024

Heerlijke pizza's en bijna op de minuut af op tijd bezorgd!!!

Martijn
4 januari 2024

Het klinkt gek maar voor de lekkerste pizza’s hoef je niet helemaal naar Italië, maar slechts naar Groningen!! Hier eet je echt de lekkerste pizza’s van Nederland. Het is gewoon precies zoals een pizza bedoeld is, dunne knapperige bodem en heerlijk belegd met verse producten. Eén keer halen en je bent verkocht!! Alvast eet smakelijk!

Marijke
30 december 2023

Altijd heerlijke pizza en pasta, echt een aanrader!

JdB
29 december 2023
Mel
23 december 2023
Tony
22 december 2023

Heerlijke pizza's en andere gerechten.

A B.
22 december 2023

Het was weer smmmmmullen

Anita
20 december 2023

We hadden pizza's besteld voor 18 uur en de bezorger stond om 18.02 voor de deur. Perfect. Pizza's waren lekker warm, mooie dunne bodem en netjes belegd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
20 december 2023
Rob
13 december 2023

Alles is hier al gezegd!! Gewoon weer vijf sterren voor een heerlijke pizza die dampend op tafel kwam!

Jeremy
9 december 2023

Prima pizza met snelle bezorging!

Jolanda
8 december 2023

Alles in orde. Weer heerlijke pizza’s. Grazie!

Jan Tapilatu
7 december 2023

Compliment voor de pasta. De dames vonden het heel lekker..aanbevolen. Pizza mis ik de dikke korst..maar de pizza smaakt heel goed...

Zwanny
3 december 2023

Alles was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G de Jonge
3 december 2023

Heerlijke pizza's met een lekkere dunne bodem. Echt een aanrader om hier te bestellen of af te halen.

Anoniem
1 december 2023

Wederom: heerlijk!!!

Rein
29 november 2023
Marjolein
24 november 2023
H.pluimers
19 november 2023

Weer een heerlijke pizza gegeten. Ook goede service werd gebeld dat de bezorgtijd later werd.mijn compliment hier voor.

Ruud
19 november 2023

Heerlijke (niet te zoute) pizza's, heet aan de deur afgeleverd. Ik had echter als extra rucola op mijn pizza besteld, maar die is men (vast door de drukte) vergeten. Goed om even te dubbelchecken in het vervolg.

Anne
18 november 2023

Eten was weer heerlijk!

Erwin
17 november 2023

Deze Pizzeria ontdekt. Ze hebben echt heerlijke dunne pizza's. Paar keer zelf afgehaald en laten bezorgen. Personeel is heel vriendelijk! Het gratis broodje met kruidenboter is echt superlekker! Als je echt van pizza's houd moet je hier zeker bestellen 😉

Sabina
13 november 2023

Mooie dunne pizza’s. Smaak is goed. Helaas waren de pizza’s niet heel warm meer bij bezorging. De bezorging prima op tijd. We gaan zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luuk Bruinekreeft
13 november 2023

Beste van groningen! Altijd jammer wanneer de pizza op is..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Boer
12 november 2023
Frank
11 november 2023

🍝🥰

Jolanda
11 november 2023

De pizza’s waren weer heerlijk!

S
10 november 2023

Het beste Italiaanse eten wat ik ooit gehad heb!!! :)

Jos
9 november 2023

Heerlijke pizza's

Brendan & Nynke
6 november 2023

Beste Calzone van heel Groningen. Super kwaliteit voor een goeie prijs.

Cristian Usai
6 november 2023

Pizza’s altijd heerlijk lekker ga zo door 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
5 november 2023

Absoluut heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danila
5 november 2023
Frencis Kroon
5 november 2023

Ik ben geen pizza eter, maar dit was echt ontzettend lekker. Lekkere dunne korst, totaal niet vet en lekkere ingrediënten. Wat mij betreft de lekkerste pizza’s die ik tot toe heb gehad. Tevens ook heerlijk vers brood met heerlijke kruidenboter. Echt top! Grazie ❤️

Marcin
1 november 2023

Erg lekker! Alleen heb nog specifiek gevraagd om de pizza te snijden. Was niet gedaan, beetje jammer!

Mel
30 oktober 2023

Super

L
29 oktober 2023

De pizza was weer heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvon van Apeldoorn
27 oktober 2023

Fantastische vegetarische lasagne!

Marga
23 oktober 2023

Heeerlijke pizza’s!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
22 oktober 2023

Lekkerste pizza’s! Plus er is een bezorger die altijd zo vrolijk en enthousiast is, wat de ervaring nog beter maakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
21 oktober 2023

Het eten hier is altijd van zeer goede kwaliteit ben nog nooit teleurgesteld

Jord
19 oktober 2023

De calzone was heerlijk, de bezorging had met ruim een uur iets sneller gemogen rond 8 uur savonds

Bruce
4 oktober 2023

Goed, lekker deeg van de pizza zowel als het brood. Iedere keer weer.

Maja
27 september 2023
Mel
23 september 2023

Zoals altijd dikke prima !

Anoniem
22 september 2023

Perfect zoals altijd!

Anoniem
21 september 2023

Heerlijke pizza's, veel complimenten van mijn gasten